С много внимание към детайла са проектирани четирите къщи, които  впечатляват със съвременната си визия. Нивата на къщите, следват естествения релеф на терена с чиста и логична архитектура. На първо ниво са разположени антре, техническо помещение/склад, мазе и гараж за два автомобила. На второто ниво артистично е разгърната просторна дневна, разделена чрез камина на трапезарна част и хол, самостоятелна кухня, санитарно помещение и малък склад. Пространството е на нива с различни височини, даващи усещане за простор и предоставяйки  възможности за добри решения на интериорните дизайнери. Панорамни прозорци и плъзгащи системи сливат пространствата и дворът става естествено продължение на дневната.

На втори жилищен етаж са разположени три спални, бани, гардеробна и мокро помещение. Просторно преддверие  води към панорамна тераса.

В прилежащите към къщите дворове са разположени зона за релакс, барбекю,   затревени площи и две паркоместа за гости.

Двор – 324,49 m2  /  РЗП – 290,00 m2
  • Главната носеща конструкция на сградата е монолитна стоманобетонна, с конструктивна схема скелетно – безгредова с греди по контура.
  • Стените са иззидани с керамични блокове Winerberger Porotherm,
  • Фасадите на къщите са комбинация от топлоизолационна система и са облицовани с камък, дървена фасада с дървена облицовка OSMO /Австрия/ смърч, цвят „тик“ два цвята силикатна мазилки по архитектурен детайл.
  • Отоплението е предвидено с топлоизточник газов кондензен котел
  • ВиК. Къщите са свързани към канализационната мрежа. Водопроводната мрежа се изпълнява с полипропиленови тръби с алуминиева вложка, топло и шумоизолирани, отговарящи на всички съвременни стандарти.
  • Слаботокови инсталации предвижда излази за кабелна телевизия, телефон/домофонна уредба, интернет, съответно с кабел RK-75, UTP 4 x 2 x 0,5 кв.mm, кат 5Е.
  • Дограма – ПВЦ KOMMERLING в цвят графит