Желанието на целия екип беше да се създаде жилищен комплекс, в който чувството за  простор и свобода да са водещи. Да се даде възможност на природата да влезе в домовете и създаде усещане за релаксираност и безвремие, макар комплексът да е разположен само на няколко минути от забързания градски център.

  • 1392,50 m² – кв.м без идеални части

  • 15,114% – % от общите части

  • 131,634 m² – кв.м общи части

  • 1524,134 m² – кв.м имот

Включена инфраструктура

  • електрозахранване
  • газификация
  • отводняване на дъждовните  води
  • водозахранване
  • канализация
  • вътрешноквартална павирана алея
  • оптичен кабел
  • осветление и озеленяванена общите части на комплекса
  • ограда по външен контур на комплекса
  • помещение за контрол на достъпа и видеонаблюдение

Общи части

  • Вътрешноквартална павирана алея
  • Помещение за контрол на достъпа и видеонаблюдение